In de 2e haven van het mooie Scheveningen vindt u het Havenpaleis, een sfeervol en informeel restaurant, waarin de 15 meter lange counter het absolute middelpunt vormt.

Het idee achter het Havenpaleis is vernieuwend: de intieme en informele sfeer van een eetcafé, maar dan in een nieuw en jonger jasje. Wij proberen ons dan ook te onderscheiden door het vernieuwende concept, uitstraling en professionaliteit.

Op de menukaart van het Havenpaleis vindt u herkenbare klassieke gerechten, die eigentijds geheel in hun waarde worden gelaten. Iedere dag hebben wij een dagmenu die zich door smaak en samenstelling onderscheid. Of gaat u liever voor een klassieke garnalencocktail die op originele wijze wordt gepresenteerd?

Met een ruim aanbod aan brood-, vlees- en visgerechten voor zowel lunch als diner, is het Havenpaleis een fijne plek voor culinaire ontspanning met kwaliteit als absolute norm.

Ontdek het riante dakterras, tijdens de zomermaanden een sfeervolle plek in de haven. Wilt u een mooi uitzicht over de bedrijvigheid in de haven meemaken terwijl u geniet van een goed glas wijn en onze prachtige gerechten? Dat is bij het Havenpaleis mogelijk op het dakterras op de 1e verdieping van het gebouw!

Het Havenpaleis is te vinden in de 2e haven. Ook vanuit Den Haag is het Havenpaleis zeer gemakkelijk te bereiken door de borden Scheveningen Haven te volgen! In de 2e haven van Scheveningen is voldoende parkeergelegenheid en het parkeren is nog gratis.

Het Havenpaleis is ook uitermate geschikt voor groepen en/of evenementen tot 150 personen. Stuur ons een email via de contactpagina voor meer informatie en de mogelijkheden en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in het Havenpaleis. 

Nu ook korting via
Scoupy

      

Like us on Facebook

     

          Salades

     

    Klik hier om een kijkje
te nemen in ons restaurant.


scoupy-logo
           
facebook
            salade vlees 300x400            
foto binnen virtuale tour

testhome3